30 dagars öppet köp - Fri frakt över 699 kr

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor gäller för Culinafina.se. Priser anges inklusive moms i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) är gällande. Vi skickar inom EU och om man som kund är bosatt utanför EUs frihandelsområde ansvarar man själv för eventuella extra kostnader.

BETALNINGSSÄTT

Vi samarbetar med vår e-handelsleverantör och använder Shopify Pay som leverantör av teknisk lösning för kortbetalningar och du kan betala med Visa, Mastercard eller American Express. 

FRAKT OCH LEVERANS

Beställning sker på www.culinafina.se. För att en beställning skall vara bindande för oss, måste beställningen skriftligen bekräftas av oss före genomförd leverans. Detta innebär bland annat att om produktsortiment utgått eller av annan anledning produkten inte finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Culina Fina ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt trots att kunden beställt densamma enligt ovan.

Vi packar och skickar så fort vi kan och skickar med Postnord. Vanligtvis tar det 2-7 dagar för din order att levereras. Frakten kostar 49 kr och vi erbjuder fri frakt vid köp över 699 kr.

Om en leveransförsening uppstår meddelas kunden via e-post. Kunden har alltid rätt att häva köpet vid långvariga leveransförseningar. Det kan finnas tillfällen då det är omöjligt att fullfölja en beställning, till exempel ifall Culina Finas leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande gentemot Culina Fina. Culina Fina förbehåller sig därför rätten att friskriva sig från alla krav på ersättning från kunden gällande leveransförseningar.

RETURER OCH REKLAMATIONER

Om du ångrar ditt köp har du 30 dagar öppet köp och köparen står för frakten. Pengarna betalas tillbaka inom 14 dagar efter att vi har mottagit varan. Kontakta oss alltid när du vill skicka tillbaka något på info@culinafina.se. Kom ihåg att varan ska vara komplett vilket innebär att tillbehör, bruksanvisning, produktförpackning mm skall inkluderas i returen.

Skulle oturen vara framme och det är något fel på din vara ber vi dig kontakta oss via e-post till info@culinafina.se så att vi kan hjälpa dig!

BILDER PÅ HEMSIDAN

Vi försöker att återge färger och nyanser på våra produkter så exakt som möjligt men vi kan tyvärr inte garantera att de bilder som visas på webbshopen uppfattas exakt som i verkligheten. Det kan exempelvis bero på bildskärmens inställning. 

ÄNDRADE UPPGIFTER

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga eller ändrade uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuellt feltryck i produktinformation, pris och lagersaldo. 

RABATTKODER 

Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden. Rabattkoden gäller endast vid 1 köp och går inte att registrera efter avslutat köp.

Culina Fina

Företag: Hali Design AB

E-post: info@culinafina.se

Adress: Lupinvägen 12K, 24650 Löddeköpinge