30 dagars öppet köp - Fri frakt över 699 kr

Om oss

Vi gillar att spendera tid i köket och därför erbjuder vi smarta saker som gör ditt kök lite snyggare! Vi tröttnade på de färgade disktrasorna från mataffären och ville hitta annorlunda disktrasor som passade bättre in i våra hem. Därför har vi tagit fram stilrena enfärgade disktrasor som tål att visas upp!

Lite disktrasekuriosa: Visste du att wettex disktrasan är en svensk uppfinning som uppfanns på 40-talet av ingenjören Curt Lindquist i Norrköping. En trasa kan ersätta hela 17 pappersrullar. Den kan tvättas i tvättmaskin, diskmaskin eller micron och användas om och om igen. Det sparar både på miljön och plånboken!

Är disktrasan dessutom fin att se på kan den vara en fin inredningsdetalj i ditt kök. Vi erbjuder också andra saker som gör att tiden vid köksbänken blir lite roligare såsom diskmedel, tvålar, diskborstar, disktrasor med motiv och magnetiska hållare som du lätt hänger upp i din vask med magneter. Då torkar disktrasan ut mellan gångerna och därmed håller den sig fräsch längre. Och vill du inte se den alls så kan du lätt gömma den genom att hänga upp den magnetiska hållaren på andra sidan i vasken!

Dela gärna era köp på Instagram med #culinafina, vi blir alltid superglada över att se hur fint det blir hemma hos våra kunder!